Mina tjänster

WSET-kurser

 

WSET (Wine and Spirits Education Trust) är en världsomspännande organisation som erbjuder intensiva och internationellt certifierande kurser där deltagaren kraftigt höjer sin kompetens kring vin och alkoholhaltiga drycker på kort tid. De ingår i landets samtliga sommelierutbildningar och brukar vara ett standardkrav för jobb i branschen. Jag är lärare, kursledare och examinator för WSET och håller regelbundna utbildningar. 

 

Kurserna är perfekta för utbildning av personal, kunder och samarbetspartners inom HORECA-ledet och vinbranschen men är även tillgängliga för den breda allmänheten. Vinutbildning och vinprovningar

 

Jag åtar mig även att organisera och leda kurser och vinprovningar enligt kundens önskemål och förkunskaper. Dessa kan se ut på olika sätt beroende på vad som efterfrågas, men oftast brukar t.ex en kortare vinprovning för privata sällskap ta runt 2 timmar med 4-6 provade viner. Perfekt som inledning på en konferens, ett event, som present eller som teambuilding för företag !

 

Kostnader för vin, ev. resa och moms tillkommer.


Kommunikation och marknadsföring

Behöver ditt företag hjälp vid deltagande på mässor, masterclasses, med talaruppdrag, vinmiddagar eller med representation på sortimentsprovningar? 

 

Planerar du eller ditt företag ett event där vinet står i centrum?

 

Jag bidrar med min kunskap och erfarenhet av hundratals liknande uppdrag och hjälper dig att planera och framgångsrikt utföra dessa på svenska, engelska eller franska. 

 

Dessa tjänster är särskilt anpassade för importörer, försäljningsföretag,marknadsföringsorganisationer och PR-byråer, från vinregioner men kan även skräddarsys efter andra behov.

 


Vinrådgivning och konsultuppdrag

 

Behöver du hjälp med att skapa en lönsam vinlista till din restaurang?

 

Vill du ha tips och råd om vin för ett event, t.ex ett bröllop?

 

Behöver ditt företag i branschen oberoende synpunkter på viner och produkter ni vill ta in eller blends ni har skapat?

 

Kanske hjälp med domaruppdrag till vintävlingar?

 

Jag åtar mig gärna denna typ av uppdrag i Sverige och internationellt.


Contact:

contact@aglassandabottle.com

Tel: +33 (0)7 51 52 59 06